Jippii

Idag är jag glad :) Terminens sista seminarium är avklarat (jag hade inte alls läst på!! men det löste sig .. ), det är strålande sol utanför och dessutom är det fredag! Wihii! Ska strax åka ner till Varamon och lägga mig och sola och samtidigt plugga. Smart va? I kväll ska jag och Alex hitta på nåt, får se vad det blir :)

Ciao!

image31
Bara 5 min bort :)

If I could turn back time ...

För ett år sen tog jag studenten. Guud vad jag saknar den tiden. Skulle göra mycket för att få uppleva det en gång till :) Det är så sjukt hur snabbt tiden går!

image28

image29

Sista tentan!

Jag fick G på tentan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wihii vad jag är glad!!

Bara tre personer i klassen fick godkänt, så¨dom sänkte godkänt-gränsen med 1 poäng. Då fick 6 personer godkänt. Det är fan helt sjukt, fattar inte att dom som håller i utbildningen inte förstår att de måste ändra på tentan när det har blivit såhär termin efter termin. Det kan ju inte vara så att 70 studenter är dumma i huvudet?!

Igår och idag har jag annars ägnat åt att plugga till tentan som vi har på måndag. Den ska handla om farmakologi, alltså om mediciner. Det är ganska lätt, men ändå jobbigt. För det är så sjukt fint väder ute så att sitta inne framför datorn känns deprimerande. Men sen på tisdag när tentan är över är det sommarlov!! Fan, trodde aldrig att jag skulle ha sommarlov mer efter studenten. Iochförsig måste jag jobba en massa (tack, CSN!) men det ska ändå bli underbart att inte ha dåligt samvete över att man borde plugga när man ligger och latar sig i solen! :)

Ska snart gå till jobbet, ska ha min tredje introduktionsdag och det känns rätt bra faktiskt. Det är mycket mindre att göra än på mitt jobb i Sthlm, så jag får nästan skuldkänslor när jag står och gör ingenting i 5 min, fastän det inte finns nåt att göra. Men men, slipper slita ut min kropp iallafall!

Hihi, ett sånt tråkigt inlägg det blev. Jaja .. Puss.

Stockholm.

Hej!

Nu är jag tillbaka från mini-semestern i Stockholm. Jag har haft det så skönt och roligt, och verkligen vilat upp mig för en gångs skull. I fredags var jag, Ilona och Lidia på fest på Ilonas skola. Så längesen vi var ute alla tre tillsammans, så det var väldigt kul :) Träffade lite människor som jag inte har sett sen vi tog studenten :) Vi dansade massor, men tyvärr så slängde folk glasflaskor på golvet, så hela golvet var täckt av glasbitar :( Tyckte synd om våra stackars skosulor när glasbitarna fastnade!

Igår var jag och mamma i Skärholmen och shoppade lite, eller rättare sagt så shoppade hon för jag hittade inget jag ville ha. Bara ett jordgubbslypsyl som hon köpte till mig :) sötis! Men vi handlade iallafall massa goda grejer som vi skulle äta när vi kollade på Schlagerfestivalen sen. Jag träffade min barndomskompis Nikki i Hallunda efteråt, och vi gick till maccis och åt glass. Hon ska få en bebis snart, sötnosen, hennes mage var jättestor. Det känns så konstigt, för det var inte längesen vi var små och lekte tjuv-och-polis på gården, och nu ska hon få ett litet barn. Så himla häftigt!

När vi skulle kolla på Melodifestivalen var vi jättetaggade, vi hade laddat med vin och ostbågar (hihi). Men min mamma var astrött så hon somnade hela tiden. Fick slå lite på henne så hon vaknade. När hon hade vaknat så var det min tur att bli trött, så hon fick väcka mig, haha. Jag missade typ hela röstningen, men tydligen var de inte så mycket att se för Sveriges del. Men jag tyckte ändå att Rysslands låt var bra, om man bortsåg från hans engelska som var en riktig KATASTROF! Haha.

Idag följde Laura med mig in till stan och fikade innan jag skulle åka hem. Jag åt världens sötaste och sliskigaste muffins, hallon och cheeskake-smak, och hon åt mumsig kladdkaka. Yummie! Vi shoppade lite också. Hittade ett par skitsnygga gladiatorsandaler och en somrig klänning. Wihoo!

Känns lite tråkigt att vara hemma nu, men jag måste verkligen plugga till tentan som vi har nästa tisdag. Bajs!

Puss&kram.

Hit ..

... ska jag och älsklingen den 15 juni. Längtar galet!

image27

( byn Kokari på Samos i Grekland)

I'm in love with a feeling ..

Idag hade jag introduktion på mitt jobb där jag ska jobba typ hela juli. Jag var sjukt nervös innan, men det gick jättebra! Alla gamla tanter och farbröder var såå söta och roliga, de är mycket friskare än de på mitt jobb i Stockholm så det var kul att sitta ner och prata med dom och lyssna på gamla historier :) De som jobbade där verkade också trevliga (utom en person, hihi). Det kommer nog bli ett asbra sommarjobb, och jag får mer betalt än i Stockholm. Wihoo!

Efter jobbet hade jag så mycket i huvudet, så jag tog en jääättelång cykeltur runt hela Motala. Jag hade glömt hur härligt det är att cykla, min cykel har typ vart trasig i 2 år. Men detet var galet skönt att susa fram och lyssna på alla mina favo låtar i mp3:n, och rensa huvudet lite :)

Galet hungrig är jag nu, så jag ska väl slänga ihop nåt att stoppa i mig och sen är det plugga som gäller. Sista tentan är om bara 2 veckor, shit! Panik!

Puss.

image26


& det är kyligt här inatt, när Stockholm kysser mig på kinden.

Ååh jag är så glad! Ska till mitt älskade Stockholm på fredag, och det ska bli helt underbart! Bokade precis min tågbiljett, och har tagit ledigt från jobbet. Ilona bjöd mig till en fest på hennes universitet på fredag, och på lördag ska jag och mamma heja på Charlotte Perelli i Schlager-EM :D Det ska bli himlans mysigt tycker jag.

Laddade precis hem en skiva som tydligen ska vara bra, Långa nätter av Melissa Horn. Hon har gjort en duett med Winnerbäck , då kan det ju bara inte bli fel! På tal om det så är det nog hög tid att köpa biljetter till Lasses konsert i augusti. Vill du följa med mig dit Emelie? :)

Puss.

image24

This scar is a fleck on my porcelain skin.

Klockan är 23:45 och jag lagar mat. Det kan ju inte vara normalt, men jag behöver matlåda till imorgon! Visst är jag duktig :) Ska testa såna quorn-filèer, och se vad som är grejen. Det ska ju tydligen vara gott. Med ris och kinesisk sås så blir det kanske smaskens.

Var hemma hos Kim och Alex förut, det var trevligt. Vi drack te och pratade om viktiga och oviktiga saker :)

Lyssnar på en fin låt ;


I'm having trouble sleeping
you're jumping in my bed
Twisting in my head
Leave me

I'm having trouble breating
you're sitting on my chest
I sure could use the rest
Leave me



Godnatt.

Fiiisk!

Jag tog en lång och härlig promenad efter att jag hade käkat. Var borta på Väster och kikade efter stället där jag ska börja jobba nästa vecka. Det är bara tio minuters promenad härifrån, så det känns riktigt nice :) Sen gick jag ner till Varamon och gick längs strandpromenaden. Plötsligt såg jag en jättestor fisk som låg vid strandkanten, helt död och underlig var den, så jag var tvungen att ta ett kort. Jag undrar varför den låg där?

image23

Jag pratade med min mamma och pappa medan jag promenerade. Det var mysigt, blir jämt så glad efter jag har pratat med dom och fått veta att allt är bra :) Sen ringde Laura, sötnos, så vi pratade också. Det var jättelängesen vi sågs! Åh, nu längtar jag ännu mer till Stockholm.  

Här är den fina solnedgången vid vattnet. Helt förälskad blir man ju!

image22

Och här är Laura och jag för nästan exakt ett år sedan. Big love<3

image21


Nu sitter jag och dricker mitt favorit te, grönt med hallon & grädde - smak. Yummie! Pratar med min barndomsvän Fabbe också. Han kanske kommer till Motala i sommar!

Puss.

Konstigt

Tänkte på en grej idag. Det är så konstigt att tänka sig att alla människor man möter har ett eget liv. Speciellt dom som är gamla. Att dom har varit unga, förälskade, bråkat med sina föräldrar, haft sin första fylla osv. Att de har levt ett helt liv fram tills nu, innan jag ens var född. Ibland kommer jag på att de personer som t.ex. står i kassan på HM, delar ut reklam i ens brevlåda osv. verkligen är personer precis som jag själv. Det är så sjukt att man inte tänker på det, men ändå så förväntar man sig att de ska finnas runtomkring en hela tiden. Annars fungerar inte ens liv. Det är konstigt att det finns så många människor som man ser mer eller mindre varje dag, men som man inte vet nånting om. Och dom människorna lever sitt liv parallellt med mitt liv, utan att vara medvetna om att jag existerar. DET är riktigt konstigt. Ibland känns det ju som att det är en själv som är den enda personen som faktiskt tänker och känner och existerar i hela universum. Alla andra är bara något som min hjärna hittat på. Så tänker nog alla nån gång ibland. Och vem vet, det kanske är sant? Det kommer man nog aldrig få veta :P

Nån mer än jag som tänker såna skumma tankar då och då? :)

Trött.

Jag är sjukt trött nu. Det är fan inte normalt att gå upp klockan 5! Jag var tvungen idag för att hinna i tid till praktiken, BLÄ! Jag var ju helt slut redan innan jag hade fått på mig arbetskläderna. Men jag fick gå med en söt handledare som heter Jennie idag, så det var okej :)

På vägen hem pratade jag med min älskade vän Ilona och fick senaste skvallret från mitt gamla liv i Stockholm. I MISS IT!! Jag längtar hem så mycket att jag bara vill hoppa på första bästa tåg ibland. Men det går ju inte :) Vi pratade om alla människor som vi känner iallafall, och en hel del verkar ha hänt. Både bra och dåliga saker som jag ska ta reda på mer om när jag kommer hem den 5:e juni. Gud, jag längtar ihjäl mig! Det är bara tre veckor kvar dit :) Då ska vi grilla och sola och mysa precis som den underbara sommaren 2007 ...

Handlade på Östenssons (världens dyraste matbutik?!) på vägen hem, så nu ska jag laga mig lite sallad med salami, fetaost, oliver m.m. Ska bli smaskens.

Puss.



Sommar, sommar & sol!

Helgen har varit helt underbar och galet varm! I fredags hade jag och Älskling "picknick" i Varamon, a.k.a. vi köpte sallad och kebab från Rimini och åkte ner till vattnet :) Det var jättemysigt, men blåsigt! Så vi åt upp snabbt och åkte hem till Kim och Alex och spelade spel. Jag var trött och flamsig så jag förlorade hela tiden, hihi.

Igår var vi hela dagen hemma hos Peters föräldrar och solade i deras trädgård och grillade. Mys! Det kändes så skönt att bara kunna slappna av och vara helt ledig :) Idag sov jag jättelänge, och sen åt vi glass på Tre Små Hus nere vid Göta kanal. Dom hade världens största glassar där! Jättekalasiga och goda, med massa strössel, grädde, topping och paraplyer. Det var supermysigt! Har även tränat och lagat mat som jag ska ta med till praktiken imorgon.

Känns verkligen tråkigt att helgen är slut, OCH att det ska bli sämre väder i veckan. Verkligen typiskt svenskt att bli galet glad och pressa i solen när den för en gång skull visar sig :)

Jaja, nu ska jag klä på mig och åka hem till Peter. Han har lagat punkteringen på min cykel, sötnos, så nu kanske jag äntligen kan börja använda den och slippa stå och vänta på bussen varje kvart.

Om en månad och fyra dagar åker vi till Grekland! Jippii! :)

Hejdå!

image17




HELG!!

Det har varit långa dagar. Sorgligt nog har jag inte njutit av den varma solen utan varit inne och haft tenta eller praktik. Tentan gick okej, den var inte såå svår som jag trodde att den skulle vara, men det känns ändå som att jag behöver en hel del tur för att bli godkänd. Håller tummarna!

Praktiken är hur rolig som helst. Jag och Matilda är på samma avdelning, Endokrin, Mag-tarm på US i Linköping. Vi har fått göra massor med saker mätt blodtryck, puls, lagt om sår osv. Trodde inte att vi skulle få hjälpa till såhär mycket, så jag är positivt överraskad! Och alla som jobbar där är jättegulliga. Synd att det bara är 5 dagars praktik :(

Solen skiner iallafall fortfarande, och nu är jag helt ledig i 2 dagar. Vet inte när senast jag var det, på helgerna brukar det ju alltid vara massa plugg som behövs göras. Men nu ska jag bara njuta av att göra ingenting. Nu ska Peter plocka upp mig så ska vi ha picknick i Varamon. Myys!

Hejdå.

image16

Sommar & sol!

Istället

Det finns många saker som man kan göra istället för att plugga:

  1. Sova, det bästa alternativet!
  2. Äta choklad
  3. Fundera på om man ska slå ihjäl en geting eller inte. Det är ju ganska läskigt!
  4. Kolla på människors fotoalbum på Facebook
  5. Läsa människors bloggar
  6. Titta efter saker som man kanske (eller kanske inte) vill köpa på olika hemsidor
  7. Ha ångest över att man borde plugga
  8. Tänka att man borde städa, och sen skita i det för att man "ska plugga"
  9. Försöka få sin icke-fungerande hemtelefon att fungera så man kan ringa till nån och beklaga sig (mobilen har ingen påladdning!!)
  10. Seriöst överväga att skita i tentan imorgon.

19:03

Nu har jag tränat, det var roligt och härligt! Hade inte tränat på en hel vecka eftersom jag var i Sthlm, så nu kändes det att det behövdes. Helt sjukt att man kan känna så snabbt att konditionen försvinner!?

Sen köpte jag avokado och nu har jag ätit upp den. Fast jag hade sallad, fullkornspasta, tomat, gurka, paprika, champinjoner och massa annat smaskigt också. Namnam!

Hittade fina vita skor också på Din Sko, bara 199 kr!
Förhoppningsvis håller dom här bättre än de jag hade innan!

Dags att plugga nu tror jag... Hejdå!

Greetings from Motala

Fotade den fina försommarkvällen när jag promenerade hem till Peter igår :)

image15


Mat och Hundra Höjdare

Jag har typ inte gjort nåt vettigt än så länge idag. Fastnade vid MSN och snackade med en kompis istället för att plugga. Det var trevligt men ganska dumt av mig. Men jag har ialafall repeterat kapitlet om respiration, och nu fattar jag mer än förut.

Jag har handlat massor av mat de senaste dagarna, så mitt kylskåp är fullt av goda grejer. Jag hatar verkligen att bara ha en sak att välja på när jag ska äta, så det här är toppen. Nu äter jag en jäättegod Yoggi Mini med passionsfrukt, persika och vanilj, rekommenderas verkligen! Och två mackor med salami och gurka. Mums :)

Gårdagens final av Hundra Höjdare - USA var verkligen kul. Mannen-som-aldrig-ville-bli-stor-mannen var såå irriterande! Honom hejade jag inte på, han bara gnällde och var som en stor bebis (vilket iofs kanske var själva grejen med honom? Jaja.) Tyckte att mannen som klädde sig i kvinnokläder men ändå inte var gay var en ganska värdig vinnare. Snacka om udda. Men han i gummikläder var tok-söt! Han var så konstig och gammal, men ändå söt som vilken morfar som helst. Hihi.

Nu ska jag försöka äta klart,
och se om jag hinner förbi skoaffären innan träningen. Mina tygskor har tyvärr sett sina bästa dagar, så måste försöka hitta ett par nya!

Peace.

image10

Nähe.

Tydligen så ska jag inte alls sola, FÖR DET FINNS INGEN SOL UTE :(

Får väl sitta inne och plugga och vara deprimerad istället. Men imorgon är tentan över och det kommer kännas såååå himla skönt! Läängtar :)

Digitalkamera

När jag bodde hemma brukade jag alltid låna min mammas kamera och fota allt runtomkring mig, men nu när jag har flyttat så går det ju inte. Så nu letar jag efter en bra och lagom dyr kamera :) Har hittat 2 olika Nikon som jag är sugen på, har inge bestämt mig för vilken bara!

 

Den svarta verkar egentligen bäst, den rosa vill jag ha just för att den är rosa. Jag måste vara världens mest lättköpta kund :)

Såg även ett märke som heter Casio, men vet inte om det är bra?!


Sommar, sommar och sool!

Imorgon ska jag sola hela hela daagen! *peppar peppar*

Dags att gå nu, hejdå.


:)

Nu är jag väldigt trött. Har varit hemma hos Aylin i Linköping hela dagen och pluggat till tentan. Vi var ganska duktiga om jag får säga det själv :) Känns som att en del har fastnat nu, men tror ändå att jag får omtenta.
Aylin har en jättelyxig terass hemma hos sig, så vi blev lite bruna tror jag!

Det gick inte så bra för mig när jag skulle hem. Tydligen hade dom flyttat busshållplatsen, så jag missade bussen och fick vänta i en halvtimme. TACK :)

Nu har jag ätit havregrynsgröt. Mums. Och lite vindruvor. Och snart ska jag hem till min söta söta älskling! Det ska bli mys.

Ciao.

Barnmorskorna <3

Barnmorskorna på SVT är lätt en av de bästa serierna jag sett på länge. Blir tårögd varje gång, och får nästan lust att skaffa barn själv. På SVT's hemsidan kan man titta på avsnitten när man vill. Superbra ju :)

Speciellt extra bra är det eftersom jag har tänkt bli barnmorska efter jag är klar med min sjuksköterskeutbildning. Det är verkligen det mest fantastiska jobb jag kan tänka mig. Längtar längtar!!

image6

Liten sötboll ^^

Snart är det sommar!

Jag har haft den bästa helgen på länge! I torsdags var jag, Peter och min pappa på Hammarby - Syrianska i Södertälje. Det var en av dom sjukaste matcherna jag sett på länge. Hammarby tappade 4-0 ledning, men tillslut så vann dom med 6-4. Tur! Massa idioter förstörde matchen, höjdpunkten var när nån slängde in en krycka (!!) mot Erkan Zengin i Hammarby. Alltså. Hur tänker man? Det är så sorgligt att det alltid är några få idioter som ska förstöra matcherna för alla som har gått dit för att se på sporten som dom älskar. Blä!

I fredags började vi med att shoppa och fika tillsammans med Ilona. Det var mys att träffa henne, saknat massor! Vädret verkade inte vara speciellt pålitligt, men tillslut så bestämde vi oss för att gå till Grönan. Det var jättekul att vara där med älsklingen, men magin från när man var liten har definitivt försvunnit. Berg-och-dalbanan var iallafall fortfarande bäst, och katapulten, fritt fall och extreme fick jag åka utan Peter. Fegis <3

Vi slutade kvällen på Erotikmässan i Alvik.  Har aldrig sett så många silikonbröst på ett och samma ställe förr, haha, men det var tokigt kul det med :P

Nu är jag hemma i den lilla staden igen. Längtar redan efter alla mina älsklingar, men snart får jag se dom igen. Förhoppningsvis ska jag åka upp igen när Martin tar studenten!

Nu är det dags att plugga, orkar inte! Det är ju så fint väder så man skulle kunna ligga på stranden!




03:39

Jag har haft en riktig super-helg! Just nu önskar jag att man kunde få cigaretter hemkörda. :)

Natti.

Toto - Africa .. en utav de allra vackraste låtarna som finns!

RSS 2.0