Valborg

Jag hade tydligen lyckats glömma att det var valborg idag. Smart jag är.
Jag brukar inte fira valborg så speciellt, kolla på en brasa är det mest spännande som brukar hända.
Men jag tycker om eldar. Det känns mäktigt när dom är så stora så det känns som att man ska ramla in i dom. Jag tänker jämt på häxorna som brändes på bål när jag tittar på valborgselden. Vad hemskt ont det måste göra att brinna upp.

Förhoppningsvis hinner jag och Peter fram till Stockholm innan eldarna har brunnit ut, det skulle vara myspys. Det finns en eld 5 min från vårt hus som jag brukar kolla på. Wiie.

Nu är det semester! Ha en bra valborg alla människor!

image5

Sånhär fin eld brukar dom ha på skansen :)

I <3 PINK



1. Mina tok-fina nagellack, neonrosa, och rosa glitter!
2. Mongo-jag som väntar på bussen 06:35
3. Dagens outfit, haha

Sommarjobb!

Wihii nu är jag galet glad! En kvinna ringde precis från ett sommarjobb som jag sökt här
i Motala och sa att jag hade fått det! Ska jobba ungefär halva juni och juli på ett boende för gamla och sjuka personer :) Det ska bli så himla kul, kanske kan få extrajobb där sen i höst med om jag har tur!

Idag har jag vart i skolan och haft seminarium, "Sjuksköterskans möte med en patient". Vi spelade teater och det var jättekul och intressanta diskussioner kom upp. Jag längtar verkligen tills vi ska ha vår första praktik! Nu är det bara en vecka kvar.

Sen satt vi och pluggade till tentan i nån timme. Vi hade resursföreläsning om omvårdnad men jag struntade i den och åkte hem för att packa istället. Köpte en jättefin topp på HM och naturgodis som jag ska äta i bilen :)

Nu ska jag raka mina ben, haha.

Puss<3


Promenad och nagellack

Jag är trött på att plugga till den satans tentan! Längtar så tills den är över så jag slipper tänka på alla nervceller och receptorer och slemproducerande körtlar. Gah! Jag lyckades iallafall nästan bli klar med allt idag, så att jag bara kan repetera och banka in allt i skallen på söndag - tisdag. *klappa på mig själv*

Trots värken i ryggen så körde jag att body-pump pass på gymmet. Det var kul som vanligt, men kände efteråt att ryggen inte blev sådär jätteglad. Jag och Alex tog en låååång promenad runt hela Motala. Det kändes så iallafall. Solnedgången var den vackraste jag sett på länge! Mys :)

Älsklingen är på Speedway idag. Saknar honom nu. Ska kika på Barnmorskorna och måla naglarna med dom fina rosa lacken som jag köpte på Kicks förut. Hoppas det blir tjusigt :)

<3

Sötisar

544909-1

Här är min mamma och min mormor när dom var på besök förra helgen. Tokigt söta :)

Andra avenyn

Idag vaknade jag tidigt. Iallafall för att vara jag och för att vara en dag då jag inte behövde vakna tidigt.
Jag har redan ätit frukost, tvättat två maskiner tvätt och tittat på ett avsnitt av Andra avenyn.

Jag skäms lite för att jag tittar på Andra Avenyn hela tiden. Egentligen är det inte speciellt bra, men jag kan ändå inte låta bli. Ungefär som cigaretter. Jag tittade inte på såporna som alla följde när vi var små, Skilda Världar, Vita Lögner, Vänner och Fiender och vad dom nu hette. Min mamma stängde av TV:n när dom visades. Så jag tror att min hjärna har fått för lite skräp-TV under åren, och nu tar jag igen det. Eller nåt. Iallafall så är jag seriöst beroende. Jag måste titta på SVT:s hemsida så fort nya avsnitt kommer upp. Hihi.

Nu måste jag börja plugga, så att jag slipper ha panik.

Duffy's skiva Rockferry är förresten himlans bra!

Aj.

Min nacke har blivit helt stel och öm på grund av för mycket tentapluggande. Därför tog jag ledigt ikväll. Har lite skuldkänslor nu men samtidigt så är det skönt att bara ta det lugnt.

Får väl igen imorgon gissar jag.

Längtar massor till på onsdag, för då ska jag och Peter åka till Stockholm!! Wihii!
Fotboll, shopping och Erotikmässan kommer göra mini-semestern underbar =)
Och självklart träffa familjen och andra älsklingar.

Can´t wait!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0