I'm so haappyyy .. :)

Mmm sitter här och äter jättesmaskig frukost. Bärry yoghurt, dubbelmacka med ost och äpple :) Jag vaknade ganska tidigt idag, jätteskönt! Jag sov hos Peter i natt så det blev en cykeltur hem direkt när jag vaknade. Håller på och städar lite här hemma eftersom jag ska åka upp till Stockholm nu på torsdag. Jag gillar att det e fint och rent när man kommer hem, hehe, så jag måste dammsuga lite och så :) Och tvätta kläder, om nu mina grannar får för sig att flytta sina kläder från torktumlaren där nere. Troligtvis inte :)

Iallafall så ska jag njuta av solen nere i Varamon i eftermiddag tillsammans med Kim, Alex och deras söta lilla dotter J.
Ska bli jättemysigt. Igår var det världens åskväder på kvällen, men nu har solen kommit tillbaka. Sommaren är verkligen underbar, hoppas att den håller i sig ända tills skolan börjar om en månad!

Hejdå!

I fredags nere vid hamnen. Ssommarfeeeeeling :)

Den vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt var förbjudet.

Åå nu har jag köpt mina och Emelies biljetter till Winnerbäck-konserten den 9 Augusti på Zinken i Stockholm. Jag är så glad så glad så glaaad :D Ska bli såå kul att se min stora idol live igen!




Jag vill ha en isbjörn som husdjur

Nu när jag är ledig är vädret helt underbart fint! Sol och 25 grader varje dag :) Igår var jag och Peter och tittade på Speedway i Kumla. Börjar gilla den sporten mer och mer faktiskt, riktigt spännande och tuffa motorcyklar! Efter matchen letade jag efter Peter i depån, och helt plötsligt kom en av förarna fram till mig och gav mig en blom-bukett. Söt!

Imorgon ska vi till Kolmården och titta på söta och fula djur! Jag har inte varit där sen jag var typ 10 år, så det ska bli skojigt. Älskar delfinshowen och girafferna, men tyvärr så har mina älsklingsdjur - isbjörnarna - försvunnit :( Om det gick så skulle jag lätt vilja ha en liten isbjörnsunge (som aldrig skulle bli stor!) som husdjur. Tänk va mjuka och uliga dom måste vara, och så skulle den skutta runt i lägenheten och komma och sova vid mina fötter. Aww..


Gulliiiiiiig :)

Kung-fu Panda :D

Tokigt söt film!




We go together, like shubashubap .. :P

Åh, jag har precis tittat klart på en av mina absoluta älsklingsfilmer - GREASE! Den ultimata feelgood-filmen eller vad? Jag blir så glaad när jag ser på den att jag bara vill sätta papiljotter i håret, slänga på mig en 50-tals klänning och hoppa runt i lägenheten och mima till låtarna i min hårborste. Typ så glad blir jag :) Min ensamma lördagkväll blev faktiskt inte så tokig. Så tack Grease, och tack till min ICA-nära för gott smågodis! Life is good :)




Princess of Egypt?

Jag och Älsklingen håller på att planera för fullt var vi ska åka på semester i höst. Det är såå svårt att bestämma sig för det finns ju så många ställen att åka till! Barcelona, Rom, London ... Men min senaste ide är att vi ska åka till Egypten. Det är ett av mina drömresmål faktiskt, skulle vara sjukt häftigt att få se pyramiderna! Fatta vilken känsla att vandra runt bland ett av världens 7 underverk (det enda som finns kvar, tydligen)! Jag ska verkligen övertala Peter, om det ens behövs. Han är nog lika sugen som jag :) Tänk va skönt att bara åka iväg mitt när hösten är som mest deprimerande, till ett varmt land med badstränder palmer och goda rosa drinkar *drömmer* .. Det skulle vara toppen!



Nä .. nu måste jag nog sluta drömma och gå och lägga mig. Imorgon är sista dagen på mitt sommarjobb! Såååå jävla skönt :D Semester here I come ! Puuss


Orättvist

Det är inte rättvist att jag ska jobba hela helgen. Vill ju vara ledig och vara med min sötnos :( Han sitter nere i hamnen nu och har roligt medan jag måste gå och lägga mig om typ en timme. Bläää! Men kl 16:15 på måndag är jag ledig! Då ska jag knappt jobba fram till skolan börjar. Eller lite då, men det kommer knappt kännas!

Nu började det regna helt plötsligt. Vädret har verkligen vart helt schizo idag, regn sol regn sol .. ?! Nästa vecka måste det bli varmt och soligt! Det är typ det enda som krävs för att få mig på bra humör. När det regnar blir jag automatiskt deppig och tänker bara på tråkiga och sorgliga saker :(

Varje år såhär mitt i sommaren blir jag sugen på att det ska bli höst. Det skulle vara så mysigt att bara svepa in sig i en varm gosig kofta och sitta och dricka te och läsa en bok, hahaha. Men jag får nog passa på att njuta av sommaren medan den är kvar, för sen saknar man den ju. Varför kan jag aldrig vara nöjd?

Nu ska jag lyssna på musik och äta vindruvor och läsa i min älskade bok Spelet. Åh, vill inte att den ska ta slut!

Ciao

1 års kärlek.

Nu har mina älsklingar åkt hem, och allt känns plötsligt lite ensamt och sorgligt :( Men jag ska inte deppa, för idag är det faktiskt min och Peters ettårsdag :D Kan inte fatta att tiden har gått så fort, och ändå känns det som att vi har vart tillsammans galet länge hihi. Vi har ju redan hunnit med två resor, Rom i höstas och så Samos nu i sommar. Och massa underbara dagar där emellan. Älskar dig mer än nånsin sötnos! <33

     Bilder från augusti förra året :)

Tyvärr så jobbar jag idag + hela helgen, så vi firade lite igår istället. Vi år middag på Hamnkrogen här i Motala, precis vid vattnet - supermysigt! Sen tittade vi på Speedway (suck..!) på TV, och efter det så myste vi hemma hos Peter hela kvällen/natten. Wiiee! Jag fick en jäättesöt Mirandanalle som håller i en blomma :) Hihi.

Nu ska jag äta mat :D Hejdåå!


MAMMA MIA!

Igår var jag och mamma och tittade på Mamma Mia på bion här i Motala (de har inte börjat visa SATC här än, den kommer tydligen den 25:e EN MÅNAD EFTER RESTEN AV VÄRLDEN!!). Den var verkligen helt otrooooligt bra, sådär bra så att man log hela vägen hem när filmen var slut. Både Pierce Brosnan och Meryl Streep var coola på ett helt annat sätt än de brukar vara. Vanligtvis spelar de ju inte såna här avslappnade och roliga roller utan mer seriösa. Det kunde ha blivit hur dåligt som helst, men jag var verkligen imponerad av de. Och att höra Pierce Brosnan sjunga var faktiskt inte så knäppt som det låter. Kort sagt en helt fantastisk film, ska lätt köpa den när den kommer på DVD och titta på då jag har deprimerade-mens-tyck-synd-om-mig-dagar :)

Idag var jag och mamma i stan och kikade i affärerna. Köpte en vit/brunrandig lång skjorta på Gina Tricot, och en mysig ljusgrå tröja på HM. Och lite duschcreme och andra nödvändigheter. Igår hittade jag en helt otroligt fin väska för 50 kr på Myrorna :) Åh! Jag har letat länge efter en lagom stor axelväska med en lång axelrem. Det är jättesvårt att hitta verkar det som. De kanske inte är inne längre, vad vet jag, jag älskar iallafall såna väskor, och den här var helt perfekt. Den är svart i fejk-skinn med guldspänne, och lite sådär snyggt sliten. I'm in love!

Puss.



Livet är underbart.

Idag har varit en ganska slapp och mysig dag. Jag väcktes klockan tolv av ett sms från min pappa. Började skriva ett svar, och mitt när jag höll på att skriva kommer ett till sms från honom; "sover du??" Haha. Tydligen svarade jag för sakta :)

Jag och Simon var och tränade på FeelGood .. men vi kände oss så sega att vi gick därifrån ganska så snabbt :) Sen har jag bara slappat, ätit frukt och god kyckling. Jag älskar verkligen att dom är och hälsar på, inte minst pga all den goda mat jag får äta eftersom Simon är så otroligt intresserad av att experimentera med innehållet i mitt skafferi och kylskåp. Det kan tydligen bli goda saker om man blandar honung, mango-sås och morötter med lite annat. Coolt!

Nu har dom hyrt en båt nere i hamnen, och jag och Peter har ätit otrooooligt stora och goda glassar på Två Små Hus. Deras glassar är verkligen sjukt stora. Det kändes som att jag hade ätit en andra middag när vi gick därifrån. Hela kroppen full av glass typ. Vi pratade om att åka till Spanien i höst. Barcelona eller Valencia. Det skulle vara supermysigt.

Peter har ont i ryggen, stackars liten. Så han åkte precis hem. Nu har jag tänt ljus och sitter här för mig själv. Ganska skönt att inte prata med nån för en gångs skull :) Men mamma ringer nog snart! Hihi, jag är en riktig familjeälskare.

Spelet, eller The Game är förresten en heeelt sjuk, och galet bra bok. Man blir nästan rädd. Läs den!

Hejdå!

Skulle inte tacka nej till det här i höst!

So far, so good :)

Tjoho! Har inte orkat/haft tid att skriva här på ett tag. Stockholm och Grekland var helt underbart båda 2. Skulle göra galet mycket för en till sista minuten i sommar, speciellt när det är 13 grader varmt, som idag. Det var så mysigt att vara tillsammans med Peter en heel vecka och bara slappa. Älska massor massor massor!!

Såhär långt måste jag ändå säga att sommaren har vart över förväntan.
De gånger jag har haft tråkigt kan räknas på ena handens fingrar, så det är ju positivt! Och imorgon kommer min pappa och lillebror hit och hälsar på, och mamma kommer troligtvis senare i veckan. Det ska bli såååå himlans roligt att träffa dom, och att dom ska bo hemma hos mig :) Lite konstigt, men jättekul!

Sommarjobbet funkar bra med, även om vissa som jobbar där är lite underliga. Ibland får man även sina värsta fördomar bekräftade, hehe. Om 2 veckor har jag hursomhelst jobbat klart där, och det känns väldigt bra. Ännu bättre kommer det kännas att få en hel lön + CSN pengar i slutet av augusti. Party, anyone?!

Nu måste jag nog städa lite här så att de inte blir oroliga för mig när de kommer imorgon :) Ska försöka skriva här lite oftare, det är ju ganska roligt när man väl kommer igång!


Här kommer lite bilder.





Hejdå!

RSS 2.0