Jagärhemma wihoo!

Nu är jag hemma!Hos mamma och pappa :) Lidia, Martin och Gabi mötte mig i stan, och vi åt glass på Drottninggatan innan vi tog tåget hemåt. Dom ville verkligen bära min väska åt mig haha :) Söta.

Mamma hade gjort min favoritpasta! Har ätit upp den, väldigt smaskig måste jag säga. Dom kommer snart hem ifrån Bauhaus, jippii! Saknat massor!

Jag hatardethärtangentbordet.Mnmåstelåpåknapparnaförattdekakriva!!!! WTF!!!!

Jaja,hejdå:P

"I want the fairytale ..."

Har precis tittat klart på Pretty Woman, som kan inte hann se klart igår kväll. ÅÅååå vad jag älskar den filmen! Den är verkligen helt underbar och magisk, blir alltid tårögd på slutet när de får varandra :) Jag brukar inte gilla romantiska filmer annars, men den är så himlans bra!

Om 4 timmar gårmitt tåg till Stockholm! Har ett slags lyckopirr i kroppen, känns som att jag ska flyga ut genom fönstret! Älskar känslan innan man ska åka nånstans, och har längtat jättelänge. Finns inget härligare!

Till frukost drack jag en alkoholfri Piña Colada hihi, smaskens! Nu ska jag lägga mig och sola lite här utanför.

Puss.

image37
Älska!!

Piña Colada

Såhär gör man den godaste drinken som finns i hela världen:

4-6 cl Malibu kokosrom
1 dl mjölk
2 dl ananasjuice
Is


Häll Malibu i ett glas. Vispa mjölken så att den blir skummig (med en lattevisp!). Häll i ananasjuicen och mjölken samtidigt så att det blandas. Lägg till sist på skummet som blev av mjölken. Häll lite lite ananasjuice över så smakar skummet godare. Drick och njut!

Om man vill kan man mosa jordgubbar, eller ta lite jordgubbssaft och blanda i drinken. Blir också jättesmarrigt!

Jag gjorde faktiskt en drink, som belöning för att jag klarat första terminen på universitetet. Nu ska jag fortsätta titta på Pretty Woman, med snyggingen Richard Gere!

image35

Madonna

Jag plockade ur mina grannars tvätt ur maskinen och la den bredvid. När jag kom tillbaka var den borta, och jag kände mig lite elak, men ändå inte. Man måste ju veta sina rättigheter :)

Funderar på att blanda en Piña Colada och fira att det är sommarlov, får man göra det på en tisdag?

Var inne och kikade på bärbara högtalare till MP3:n. Det skulle vara så nice att ha på stranden i sommar. Vet dock inte hur bra dom är, och om ljudet blir bra i dom?

Madonnas nya skiva Hard Candy är ganska bra. Hon är cool som alltid, ska lyssna igenom resten nu. Älskar ju låten med Justin Timberlake. Riktigt grym är den :)

Puss.

image34

Porrigt värre :)

Stockholm here I come!

image33

Sommarlov!

Glömde nästan bort att jag har sommarlov från och med idag! Grattis till mig :) Imorgon åker jag till Stockholm, jippii! Har längtat efter den dagen :)

Mina grannar är fan dumma i huvudet, på tal om ingenting. De har tvättat i tvättstugan två kvällar i rad, och nu när jag har bokat tvättstugan så har dom tagit den! Bitches. Jag skulle inte brytt mig så mycket i vanliga fall, men jag ska ju åka imorgon. Måste tvätta underkläder, strumpor och såna saker. Annars kanske jag får gå klädd i en plastpåse?! Ska gå ner och kika om dom har tagit bort sina saker ut maskinerna. Annars ... *morrar*

Böcker, solbränna och köttfärssås.

Nu har jag vart nere i Varamon och stekt mig i solen. Det var superskönt och svettigt, och jag blev sandig över precis hela kroppen. Hihi. Började läsa boken Snabba Cash av Jens Lapidus. Den ska tydligen vara skitbra, och än så länge verkar den inte vara nåt annat! Känns som att det kan bli en riktig höjdare! Hörde på TV:n idag att fortsättningen på en deckare som jag läste i vintras har kommit, Sommardöden heter den. Och den första boken hette Midvinterblod (rekommenderas!!). Måste nog bege mig till en bokhandel snart! Läser alltid massor med böcker på sommaren, resten av året känner jag mig alltid för stressad för att bara lägga mig på sängen och läsa. Men på stranden är det toppen!

Nu sitter jag här med bruna armar och smarrig köttfärssås som jag har lagat. Har verkligen blivit mycket bättre på att laga mat :) Känner mig ganska stolt, eftersom det nästan var det värsta jag visste förut :P

Ska fortsätta ära nu. Hejdå!

Svett

Om ett dygn har jag sommarlov! Tokigt skönt!! :D Idag har jag svettats som en gris på jobbet, sen svettats ännu mer nere på gymmet, och nu sitter jag här och o-svettas och äter müsli med mjölk :) Mums.

Idag har jag på mig min nya sommarklänning från HM. Vet inte om den är för kort för att ha utan leggings, tänk om den blåser upp! Hmm .. :)

Idag tar Noa studenten, grattis! Jag kunde inte vara mer avundsjuk.

Puss.


I Motala säger man "jag är helt genomsvett" när man menar att man är sjukt svettig. Det låter inte klokt tycker jag :)

Helt underbar helg!

Åh den här helgen har vart hur skön som helst! Nästan 30 grader varmt, och alldeles ledig har jag varit :) Har solat och badat och grillat och tagit det lugnt. Mys! Det känns så trist att behöva sätta sig och plugga nu, men bara två dagar kvar och sen har jag sommarlov! Så himla skönt :D På onsdag åker jag till Stockholm och stannar där i åtta dagar. Så länge har jag inte varit där sen jag flyttade! :| Så jag ska passa på att jobba lite, och såklart umgås med alla mina älsklingar! Saknar er som en galning!

Idag är det bara två veckor tills jag och Älsklinen åker till Grekland. Det ska bli sjukt härligt! Fast just idag känns det som att man lika gärna kan vara i Sverige, samma temperaturer iallafall :)

Jag älskar verkligen den här tiden på året. Då sommaren precis har börjat, det händer roliga och mysiga saker hela tiden, och man är full av förväntan och glädje över de underbara månaderna som kommer framöver <3

Nu ska jag plugga så jag kan bli färdig nån gång!

Ciao

image32


Ayia Napa, Cypern för ett år sen! Love love love it <3


RSS 2.0