Sista september

Mina dagar är ganska så glada och trevliga nu för tiden. Det kan bero på att jag inte har mens. Haha.

Igår var jag och sötaste Alex på IKEA och handlade lite smågrejor till min lägenhet, och en mycket efterlängtad spegel till hallen. Det blev verkligen superfint! Jag köpte rosa ramar också och satte in lite kort. Nu är det bara massa fina ljuslyktor som saknas :)

Idag hade vi lite föreläsningar i skolan, helt okej faktiskt trots att jag var tok-trött och gick till helt fel ställe på morgonen så att jag blev en halvtimme försenad. Hur skulle jag kunna veta att föreläsningen var flyttad? :/

Malin var här förut med och åt köttbullar, det var trevligt :) Hihi. Måste fortsätta plugga nu!

Ciao.

Egopic



Nu ska jag träna bodypump! Hejdå.

Party

Det blev en rolig kväll igår med söta människor, mycket dans och en avslutande french hotdog på Sibylla. Smaskigt!



Jag & Alex





Darth Vader var också där :)


Världens sötnosigaste kissemjau!



Värsta mördarblicken :)


Jag älskar dig <3

Igår hade jag och älsklingen myskväll i Linköping. Men det började mindre mysigt när jag upptäckte att jag hade glömt mitt betalkort som jag hade köpt biobiljetterna med hemma vid datorn. Och man behöver det för att hämta ut biljetterna! Jag blev så arg på mig själv, sååå typpiskt mig att tänka "jag får inte glömma .. " och sen glömma ialafall! Men men .. tack vare den snälla tjejen inne på SF så fick vi biljetterna ändå! Tack!

Jag var galet hungrig, men Peter envisades med att gå runt och titta i affärer. Vi gick in i en nyöppnad bokhandel/skivaffär som var asstor, och där inne var det ett band som spelade. Udda att ha spelning i en bokaffär :P men dom var väldigt duktiga så vi stannade och lyssnade och tittade i alla roliga böcker som fanns. Men sen gick det inte att vänta på mat längre, så vi gick till en restaurang som hette nåt konstigt och åt jääättegott lamm med potatisgratäng och rödvinssås till. Åå jag hade verkligen längtat!! Till efterrätt drack jag varm choklad med massa vispgrädde på. Onyttigt är alltid det godaste hihi :)

Filmen som vi såg hette Righteous Kill med Robert DeNiro och Al Pacino (shit vad han har blivit gammal!). Riktigt riktigt bra var den, spännande och med ett väldigt bra och oväntat slut :) Det var verkligen världens mysigaste kväll, jag älskar dig sötaste <33

Idag sov vi till klockan 1, det behövdes verkligen för ikväll blir det party.

Pusspuss!




Jag var lite söt igår :)

Morgontevemys

Jag vaknade halv sju idag och kunde inte somna om, så det var lika bra att gå upp tyckte jag. Det är verkligen mysigt att vara vaken tidigt på morgonen när man är ledig och helt ostressad, det bästa jag vet då är att äta frukost samtidigt som jag tittar på nyhetsmorgon på TV. Vet inte varför jag gillar det så mycket, men det är så mysigt på nåt konstigt vis. Det kan bero på att jag alltid brukade göra så när jag var sjuk när jag avr liten. Jag gick alltid och la mig i mammas och pappas säng när de hade gått till jobbet, och så åt jag frukost och kollade på TV :)

Om några timmar tänkte jag röra mig ner mot stan och träna, Alex kommer förbi på eftermiddagen och ikväll ska jag och Peter mysa med bio och restaurang i Linköping. Känns som en superbra start på helgen!

Igår laddade jag ner några nya album, Kate Perry, Lady Gaga och Abalone Dots. Har bara hunnit lyssna på Kate Perry än så länge, och den var riktigt bra. Hon låter ungefär som Pink, fast bättre hihi.

Puss.



Carola gillar också att mysa i soffan :)


Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

Åh jag är världens gladaste person idag, vet inte varför men jag är väldigt väldigt glad :) Ännu lyckligare blev jag när jag rensade min musikmapp på datorn och hittade massor av gamla låtar som jag älskar. Har inte lyssnat på dom på aslänge, så jag har suttit här och vart helt nostalgisk samtidigt som jag har pluggat.

Det här är KÄRLEK!!

MCR - Demolition Lovers
Mickael - How she is
Kill Hannah - Lips like Morphine
Alex Gaudino - Destination Calabria
Gigi D'agostino - La Passion
Hinder - Lips of an Angel
Panic! at the Disco - Lying is the most fun a girl can hace without taking her clothes off
NIN - The perfect drug
Oasis - Love like a Bomb
Rammstein - Du riechst so gut
Snoop Dogg & Pharell - Drop it like it's hot
Snook - Superfitta
Tiesto - Love comes again

Jag har så sjukt mkt fina och crazy minnen där dom här låtarna är inblandade på ett eller annat sätt <3 Blir lite ledsen bara när jag tänker på en person som en gång i tiden betydde ALLT för mig :(

PUSSSSS


Han med hatten är så jävla snygg <3






 


Dagens äventyr

Jag är såå trött idag, sov som en sten både på bussen till skolan och hem igen haha. Idag fick vi lära oss att sätta kateter på dockor, det var kul men samtidigt så var ju dockorna helt stela så det var inte så verklighetstroget direkt. Tjejdockans mutta vad ju helt hård haha .. jag tror det är lite svårare att "pricka rätt" på en vanlig människa, men det var bra att få testa på grejerna och så .. :)

Jag åt jättegod soppa till lunch, jag och Aylin lyxade till det och köpte mat istället för att ta med matlåda haha. Shit, jag är rätt stolt över mig själv alltså, brukar nästan aldrig köpa mat i skolan. Visst, det är tråkigt att laga mat ibland men man får ändå det man vill ha och så sparar man massor med pengar som man kan köpa kläder och skor för istället. We like! Något som var lite mindre bra var att jag doppade min halsduk i soppan. Av misstag alltså :P Haha så den luktade jätteäckligt sen!

Vi fick hjälp av en jättegullig biblotikarie (<--- titta va fult det ordet stavas!!) som gav oss en kurs i hur man hittar vetenskapliga artiklar med, superbra! Tyvärr så var jag lat förra terminen och gick inte på de lektioner vi fick i det :)

Hmm vad har jag gjort mer .. ? Just det! Dom har öppnat en skiiiiiiitstor Gina Tricot i Linköping, den är tillochmed större än den på Götgatan i Stockholm, och dom hade skitfina saker där!! Men jag har gjort en budget så jag fick inte shoppa så mkt :) Men en höstjacka hittade jag, och ett linne jag ska ha när jag tränar eller så. Jackan var jättefin och rutig och mycket varmare än den jag har nu :) Wihoo!

Nu har jag precis vart och handlat, håller på och tvättar i tvättstugan, betalar räkningar och sen ska jag träna med. Känner mig lite vuxen haha.

Puss!




























Jag och min nya jacka <3


Lay all your love on meee!

Det var så skönt att promenera! Trodde nästan att det var sommar där ett tag, och jag lyssnade på soundtracket till Mamma Mia! som jag hade laddat ner, såå himlans bra låtar ju!! ... Idag har verkligen vart en kaos-dag bortsett från det, ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll och hoppas att imorgon blir trevligare!

En rolig sak har hänt, och det är att Malin kanske ska flytta till en lägenhet bara 2 minuter från mig. Hoppas det, skulle vara jätteskoj :)

Hejdå & godnatt & skitbajs ..




Promenad


Jag sitter bara här och får inget gjort, jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på känner jag :P Ska ta en promenad istället. Hejdå!


Så sjukt jävla äckligt

Jag har haft en traumatisk upplevelse. Jag skulle ju göra kyckling, hade hittat 1 kg för 39 kr på Lidl haha, värsta fyndet! När jag plockade fram kycklingklubban ut påsen såg den helt normal ut - MEN. När jag tog ut den ur micron hade den förvandlats till nåt av det äckligaste jag sett. Den var helt mjuk och slemmig, med vitt skinn på OCH FJÄDRAR!!! Alltså, inte många fjädrar, men tillräckligt för att jag skulle bli spyfärdig. Men envis som man är försökte jag skära loss skinnet så att jag skulle kunna få fram köttet som förhoppningsvis gömde sig där under. Resultatet blev ungefär 8 små kycklingbitar som såg ätbara ut, och en äcklig kyckling som jag inte ens skulle matat djur med! Det positiva med det hela var att jag lärde mig mycket om kycklingens anatomi. Bland annat att de "slemmiga" små bitar som jag ibland brukar svälja är MUSKELFÄSTEN. Fy Fan.

Jag åt uppvärmd köttfärssås med makaroner istället, frågan är hur fräscht det ser ut när köttfärssås tillverkas? Men det är en annan historia.


Tröttdag

Jag missade bussen till skolan imorse, så jag fick skynda mig ner till stan för att hinna med den andra bussen. Bra start på dagen .. INTE. I skolan hade vi föreläsningar, det kändes helt onödigt att jag hade åkt dit eftersom jag lätt kunde lärt mig samma saker hemma på halva tiden. Jaja .. jag skippade eftermiddagsföreläsningen och åkte hem istället. Orkade verkligen inte sitta där mer :)

Nu håller jag på att laga lunch, kyckling med ris ska det bli, har vart sugen på det aslänge men inte orkat laga :D

Puss&Kram!


Goodnight sweetheart ..

Dags att sova, jag ska upp kvart i 6 imorgon, buhu :(

Natti.


Höstfoton









Jag promenerade i nästan 1½ timme eftersom jag  gick vilse. Så kan det gå.



Jävla skit

Precis när jag skulle klicka på "betala" på Birka Cruises hemsida så ser jag att det står "åldersgräns: 23 år" längst ner på sidan. Jag kollade runt lite, och tydligen så får man inte vara under 23 om man inte har målsman med sig! Jag blir så förbannad, för det första så ska vi åka söndag - måndag. INTE fredag - lördag eller lördag - söndag. Då skulle jag kunna fatta det eftersom folk åker för att supa, men snälla nån. Jag tror inte folk som vill festa järnet åker en söndag? För det andra så är min pojkvän 26 år! Ska vi inte kunna åka på en mysig kryssning tillsammans då? Jag tycker det verkar helt sjukt .. vi ska ringa och snacka med dom imorgon, så kanske kanske vi kan få åka ändå. Hoppas :(


Lunch, sol och minishopping!

Det är så sjukt fint väder idag! Jag satt i t-shirt utomhus när jag och Malin åt lunch, och jag frös inte minsta lilla! Det var så häärligt! Jag åt smaskig broccoli och skinkpaj och Malin åt pastasallad. Ströget har verkligen bästa lunchen, man får hur mkt som helst att äta haha. Sen kikade vi lite i affärerna (de få som finns här i Motala .. ). På Gina hade dom rea, jippii! Köpte en tunika/klänning för 75 kr, som hittat ju! Ska nog passa på att ta en promenad medan det är såhär soligt, så jag orkar plugga hela kvällen.

Puss



Min nya tunika/klänning & en skymt av mitt sovrum :) Visst är det fint?


Minisemester

Jag och älsklingen ska åka på kryssning den 2 november. Världens mysigaste hytt kommer vi ha, titta!


Tisdag

Idag är jag jättepigg, somnade kl 10 igår kväll :) Egentligen skulle jag vart i skolan nu, men jag struntade i föreläsningarna. Det var såna föreläsare som man inte får ut speciellt mkt av att lyssna på. Blä! Tänkte plugga själv hemma istället, det är mkt trevligare !

Men innan dess ska jag ner till stan och äta lunch med Malin. Det ska bli mysigt. Jag är galet hungrig redan haha.

Har inget vettigt att skriva här känner jag .. :P

Hejdå!


Myskväll

Jag känner mig ganska mysig just nu. alldeles mjuk i musklerna efter bodybalancen, glad i magen efter blåbärste och mackor, och alldeles nyss duschade jag och peelade hela kroppen. Mmm .. nu kommer jag sova som en prinsessa. Ska bara smörja in mig först!

Hittade en söt bild på mig och emelie från 360 förra fredagen:



Puss & Natti!

21 september 2008

Den här helgen har varit lugn och skön. Jag har sovit en massa så jag kanske blir frisk nån gång. Orkar inte snyta mig mer nu faktiskt! :) Idag är det Emelies 20-årsdag! GRATTIS GRATTIS sötaste lilla du :) Det var synd att jag inte kunde komma hem den här helgen, men vi ska fira en annan dag! Hihi. Jag fyller ju också år snart, 8 oktober. Det är så svårt att veta vad man vill ha när släktingar frågar vad man önskar sig. Än så länge har jag bara kommit på 2 grejer

  • Symaskin
  • Springskor
Men skor är ju ganska svårt för folk att köpa eftersom de inte vet vilka som passar :P Så jag har bara en önskning. Och pengar och presentkort är ju aldrig fel, så slipper jag se glad ut när jag får en ful tröja jag aldrig kommer använda :)

Sitter och pluggar nu om immunförsvaret. Det är så sjukt tråkigt så jag kräks på det, ska nog gå på bodybalance istället. Det är som en blandning av Yoga, Pilates och Thai Chi. Jätteskönt, och inte speciellt jobbigt. Så jag tror nog att jag kan klara av det trots att jag är lite sjuk.


Förra helgen

Jag hade en toppen-bra helg i storstaden. Jag och Nora shoppade massa fina höstkläder. Genomskinlig klänning och galet porriga skor på Monki, mysig lila kofta och svart linne på Veromoda, fint nagellack, fotkräm och vaniljdoftande ljus.

Jag och Emelie och Emelies vänner var på tresexti! Ha! Jag älskar tresexti! Jag blir alldeles glad och sprallig i hela kroppen och vill bara dansa. Tack gode gud för att de bytte lokal från Chaplin's skräpet till GK. Wiiee! Jag hade mina fina klackskor på mig så fötterna värkte, men vad gjorde väl det? Hade superkul ändå. Och på vägen hem såg vi en underlig människa som sov så otroligt djupt att hon inte ens la märke till att hon ramlade på golvet! Hoppas att hon klarade sig hem *klappa på* :(

Jag och Lidia såg Wanted på bio. Knäpp film, men rätt bra var den. Och Angeliga är så snygg. Om jag fick ligga med henne så skulle jag nog bli lesbisk. Iallafall en stund. Sen gick vi till Fridays. Jag drack vin och Lidia drack Cola (söt!!) och vi virade in oss i filtar och pratade om livet.

Och just det! Min söta mamma fyllde år också. Grattis grattis! Fick träffa alla släktingar, men det var så många som kom så man hann typ bara säga hej till alla, och prata i 2 minuter. Alla undrade hur det går i skolan. Det går bra tack. Jag tröttnade på att prata om det tillslut. Tur att Ilona var där <3

När jag kom hem till småstaden fick jag ångest. Otrolig ångest, aldrig känt nåt liknande. Jag ville bara härifrån. Visste inte vad jag skulle ta mig till, men Älsklingen kramade mig och sa att allt kommer att ordna sig. Jag ska nog flytta till Linköping tror jag, klarar inte av småstads-livsstilen. Det får mig att bli galen. Jag behöver lite action, party och folk som klär sig snyggt! Haha.

Nu orkar jag inte skriva mer. Är så sjukt förkyld att hela huvudet känns fyllt med snor. Ick! Ska göra en kopp te och sätta mig och läsa om hur man sätter dropp och tar blodprov. Myyyys!

Pussa.


Varför ska folk bli sjuka?

Jag är lite ledsen, A mår inte så bra så vi kanske inte kan gå ut ikväll. Tycker synd om stackars lilla henne, och synd om mig med eftersom jag hade sett fram emot detta. Men men, det kommer fler chanser! Om vi inte går dit så kan nog jag och P hitta på nåt mysigt tillsammans. Igår åt vi jättestora och jättegoda hamburgare på O'learys. Älskar verkligen deras mat! Såå himla gott, och man blir galet mätt! Sen drack vi te hemma hos våra vänner Kim och Alex, och sen deckade vi i soffan hemma hos P eftersom vi var helt slut av allt ätande, haha. Han är ju också sjuk stackarn, precis som nästan alla som jag känner! Det är verkligen tråkigt att vara sjuk, men tråkigt också att vara den enda som inte är sjuk. Det leder lätt till att man blir uttråkad.

Nu ska jag dricka te. CIAO!


Friday I'm in love

Nu har jag nästan pluggat klart, men jag sparar resten till söndag så att jag inte blir utbränd :) Jag har ätit goda toast-smörgåsar med ost och salami, och så har jag duschat och sen vet jag inte vad jag gjorde, men tiden försvann iallafall och nu är klockan snart 5. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, jag och P tänkte gå på bio, men eftersom det bara finns SKITFILMER i Motala (förutom Mamma Mia! och den har jag redan sett ..!) så måste vi dra in till Linköping om vi vill se film. Får se om vi pallar det, annars kan man ju hitta på nåt annat. Men jag är väldigt sugen på Batman-filmen. Hihi.

Jag ska prova att gå ut i mina nya skor idag. Jag är så sjukt ovan att gå i klackar, så jag får öva mig lite. Jag känner mig så galet lång när jag har klackskor, jag är ju liksom 177 utan klack :P Men tydligen är det snyggt med långa brudar, så jag får väl anstränga mig. Nån dag kanske jag lär mig att gilla det på riktigt :) Snygga ben får man iallafall!

Jaja .. slutbabblat för min del. Måste packa lite saker i väskan innan P kommer och hämtar mig. Han är på systemet och köper cider till mig hahaha jag är så liiiiten att jag inte får köpa själv än :) 1 månad kvar!

Puss

Säkert!



"Elle när ska det bli inne att vara som jag?
Blek och feg och sävlig och lat?
Jag har köpt varenda nummer Elle sen nittiosex
Men det som fortfarande gäller
Är vacker och lycklig
Och just nu kjol med särskilda veck"

Är det inte helt underbart?

Störiga människor!

Ibland blir man så irriterad. Jag cyklade i motvind ner till stan för att lämna tillbaka en bok på bibblan och sen träna. När jag parkerar cykeln utanför biblioteket så kommer en gubbe fram. "Hallå, du får inte parkera din cykel där!"
Jag tittade oförstående på honom. "Nä, cykelstället är där borta, du har parkerat din cykel felaktigt (sur blick)"
Jag hade ställt min cykel 1,5 meter bredvid cykelstället!! Hallå?! Har folk inget bättre för sig än att titta vad andra gör för fel och sen gnälla?! Orka haka upp sig på helt onödiga grejer! Och orka vara jag som ens bryr mig haha :P Jaja, nu ska jag duscha.

Gratis saker?


Det ploppar upp fler och fler hemsidor som lockar med att ge ut gratis grejer till folk.
Jag har känt mig djupt skeptiskt till det här, trott att det måste finnas en hake, att man blir lurad! Men eftersom det verkar ha blivit populärt så ska jag väl prova nu. Blev medlem på Gratis Makeup eftersom jag gillar smink, hehe. Man får tydligen presentkort på Kicks om man samlar poäng. Så jag ska väl prova, jag utgår ifrån att det inte kommer funka. Haha.

Prova ni med om ni är sugna på 150 kr på Kicks! Om det funkar är det ju lätt värt att testa?



Heroes & Natt-plugg

Nu har jag tittat klart på Idol och Heroes. Det var första gången jag tittade på Heroes och det verkar riktigt bra. Ska nog titta igen nästa vecka. Det är så jobbigt när jag bara har SVT och TV4, för det finns inte så mkt bra serier att titta på, men nu har jag två bra program. Wihoo! Nu måste jag sätta igång att plugga. Jag har tänkt sitta och läsa/skriva så länge jag orkar idag, så att jag kan vara ledig imorgon. Känns som ett bra upplägg, om jag håller mig ifrån att läsa bloggar och vara inne på MSN istället. Haha. Jaja, gör ett försök iallafall. Barnets fysiska, psykiska och sociala utveckling under det första levnadsåret. Ska bli kul faktiskt!

Puss

Idol 2008

Sitter och tittar på Idol 2008. Jag har alltid gillat idol, jag har tillochmed vart med där själv (förra året, haha). Det är så kul att se alla söta knasiga och helskumma människor som är med. Även om juryn (iallafall när jag var med .. ) är sjukt elak så kan jag verkligen rekommendera folk att vara med. Det är en upplevelse som man kommer minnas hela livet, helt klart. Men i år, med den nya juryn känns det lite som att programmet förlorat det dom var kända för. Den nya juryn känns inte lika cool, inte lika naturliga i sina roller, och framför allt - inte lika elaka! Jag menar, 90% av alla som tittar på programmet, speciellt på audition, tittar ju inte för att se vilka som är bra - utan vilka som är så dåliga, och i de fallen, hur roliga juryn är när de sågar folk. Det är humor det. Men den nya juryn känns bara som att de försöker vara som den gamla, inte skapa nåt nytt. Det är lite trist. Men jag kommer nog fortsätta titta, som den Idol-torsk jag är.


Så jävla roligt!!



Stockholm om en vecka!

Köpte precis mina biljetter till Stockholm. Min söta lilla mamma fyller år nästa helg, så jag tänkte passa på att åka upp och säga grattis :) Mina CSN-pengar har ju fortfarande inte kommit, så jag fick leta efter ett billigare alternativ än att ta tåget. Tillslut efter lite fixande och trixande fixade jag bussbiljetter för bara 300 kr tur och retur, toppenbra! Men jag måte verkligen kolla upp detta med CSN, tydligen så hade jag inte registrerat mig på min utbildning, och nu när jag har gjort det är jag osäker på om jag har gjort rätt :| Ska ringa skolan imorgon och fråga. Ååhh jag hatar sånt här, det måste alltid bli nåt knas! Bläähh.



foto av mig.

Söta barn & porriga spetsar

Idag fick jag världens längsta sovmorgon, började skolan klockan 1! Härligt! Vi hade bara basgruppsträff, alltså vi satt och pratade om det vi hade lärt oss fram tills idag. Det var rätt kul faktiskt, jag gillar dom söta flickorna i gruppen :) Nu ska vi börja läsa om barns utveckling, om allt som händer med bebisen det första året. Så spännande! Problemet är bara att när man läser om barn blir jag så suuugen på att skaffa ett eget! Men jag borde nog plugga färdigt först hehe. Men mysigt skulle det vara :)

Innan bussen kom hann jag in på Gina och köpte ett par spets-tights. Fina var dom! Letade i hela motala igår men det är tydligen inte inne här? Skitsamma, jag tycker dom är superfina iallafall! Och dom passar bra till mina nya skor. Det kanske ser lite porrigt ut men vafan :P I like it!

Snart ska jag åka ner till stan och träna, wihoo! Hejdå!



I got the shoes!

Nu är jag glad! Har fikat med söta M, och köpt dom supersnygga skorna som jag har kikat på innan. Dom är så sköna och fina så man blir alldeles lycklig! Dags för käk, soppa och äggmacka it is. Puss.


Såhär söt är jag idag

Idag sov jag till halv 12, å så skönt! Åt jättesmaskig frukost och sen har jag pluggat fram tills nu.

Det ser ut att vara skönt ute idag, ska promenera ner till stan snart och träffa M. Trevligt trevligt :)





Såhär söt är jag idag :P

När hösten kommer och tiden gått för fort ..


Idag är jag ganska deppig.
Känner mig nere, tänker på att jag saknar min familj och alla mina kompisar där hemma. Det har gått rätt bra att bo här för det mesta, men ibland har jag såna dagar när allt känns skit och jag bara vill åka hem igen. Blä .. Jag sprang på löpbandet i 45 minuter iallafall och då kändes det lite bättre. Lite. Skönt att rensa tankarna.

Jag har blivit en riktig speedwaynörd på senaste tiden (vems fel kan det vara?). Både i lördags och idag satt jag bänkad framför TV:n och skrek som en galning. Det är ju så sjukt spännande! Och coola motorcyklar med, Grr. Så jag får väl säga grattis till Indianerna som gick till slutspel i Elitserien! Grattis grattis! Hoppas jag åker på tisdag och tittar. Spännande! :)

Nu ska jag försöka få lite pluggande gjort. Känns rätt så segt, men man måste väl? Så slipper jag plugga imorgon när jag är ledig . Leeeeedig å va skönt det låter! Sova jättelänge, inte till 05:50 som idag! Wohoo!

Hejdåå.

Tomasz Gollob, en av världens bästa! :)

Egopic



Slut för idag, tack för idag. Puss&Hej!

Det börjar bli höst

Jag har världens godaste sköljmedel, Flower Power heter det :) Snart har jag tvättat färdigt, och då ska jag åka hem till min sötis och gå på promenad. Mys! Idag kände jag att hösten är påväg, och löven på träden börjar bli gula. Det känns lite sorgligt att sommaren inte kommer tillbaka på länge, men snart fyller jag år!



Om man inte har ett torkskåp tar man .. en gardinstång!


Att köpa eller inte köpa .. det är frågan ..

Hejsan hoppsan!
Jag har haft en jättelugn och skön helg tillsammans med en mycket förkyld och ynklig liten pojkvän :) Jag fick iallafall sova ut ordentligt och ladda batterierna, så idag är jag pigg och glad!

Idag hade vi 2 föreläsningar om Medicinsk Teknik, hur man ska göra för att patienterna inte ska dö av skräck när man ger dom sprutor och sådär. Kan nog bli jättespännande tror jag, speciellt den praktiska delen. Jag och A köpte våra biljetter till Nollornas finsittning (fest) som dom ska ha på lördag. Å hoppas verkligen att det blir roligt! Måste bara hitta nåt bra att ha på mig. Påvägen hem gick jag in på Din Sko och kärade ner mig i ett par svarta skoletter med snörning där fram. Dom var så fiiiina så jag tror jag måste köpa dom .. men ska tänka på saken lite, och hoppas att mitt CSN kommer snart!

Nu måste jag titta till mina firrar i stekpannan så dom inte bränns! Puss


RSS 2.0