Så sjukt jävla äckligt
Jag har haft en traumatisk upplevelse. Jag skulle ju göra kyckling, hade hittat 1 kg för 39 kr på Lidl haha, värsta fyndet! När jag plockade fram kycklingklubban ut påsen såg den helt normal ut - MEN. När jag tog ut den ur micron hade den förvandlats till nåt av det äckligaste jag sett. Den var helt mjuk och slemmig, med vitt skinn på OCH FJÄDRAR!!! Alltså, inte många fjädrar, men tillräckligt för att jag skulle bli spyfärdig. Men envis som man är försökte jag skära loss skinnet så att jag skulle kunna få fram köttet som förhoppningsvis gömde sig där under. Resultatet blev ungefär 8 små kycklingbitar som såg ätbara ut, och en äcklig kyckling som jag inte ens skulle matat djur med! Det positiva med det hela var att jag lärde mig mycket om kycklingens anatomi. Bland annat att de "slemmiga" små bitar som jag ibland brukar svälja är MUSKELFÄSTEN. Fy Fan.
Jag åt uppvärmd köttfärssås med makaroner istället, frågan är hur fräscht det ser ut när köttfärssås tillverkas? Men det är en annan historia.